Ustvarjeno dne
Sre, 23.9.2020 07:16
Avant2Go, največji slovenski sistem souporabe električnih vozil, navdušuje z vrsto privlačnih novosti.

Novi uporabniki tako vseh 9 evrov, ki jih vplačajo kot vpisnino, v celoti dobijo nazaj na svoje Avant2Go račune in jih lahko porabijo za vožnje. Pri Avant2Go so se tudi odločili, da bodo po odličnem odzivu s strani uporabnikov vsaj še nekaj časa ohranili znižane cene dnevnih najemov, s čimer se električna vozila njihovega sistema (BMW, Renault, VW, Smart) ponujajo kot odlična rešitev za denimo vikend izlete.

Hitri vpis, končno!

Dodatna prednost je, da izobraževanje ni več potrebno, saj so prav vsi ključni napotki zajeti skozi grafiko in kratke videe v uporabniku prijazni aplikaciji. Čeprav je Avant2Go prisoten že v Ljubljani, Mariboru, Kranju in Murski Soboti, v oktobru sledi še širitev sistema na dolenjski konec, v Novo mesto, s čimer bo skupaj kmalu na voljo že več kot 300 souporabniških vozil.  

V Ljubljani je v pogonu že okoli 250 vozil iz sistema souporabe Avant2Go. Uporabniki lahko izbirajo med kakovostnimi vozili znamk BMW, VW, Renault in Smart.

Akcija 9 = 9 le do 30. septembra!

Ker akcija traja le do 30.9., navdušencem nad čisto, ugodno in preprosto dostopno mobilnostjo svetujemo, da pohitijo in tudi sami postanejo del hitro rastoče družine Avant2Go s klikom na https://avant2go.si/hitri-vpis

9 = 9 je super način, kako postanete del največje car sharing družine v Sloveniji

Nižji stroški mobilnosti

Glavna prednost storitve Avant2Go je, da plačaš le, kadar storitev uporabljaš, pri čemer ni treba skrbeti za stroške, ki sicer bremenijo lastnike vozil: financiranje, registracija, zavarovanje, vzdrževanje, gume, vinjeta, gorivo, izguba vrednosti in drugo. https://avant2go.si/hitri-vpis

Pri Avant2Go so nam zaupali, da je vrsta uporabnikov prodala drugo družinsko vozilo, nekateri celo prvega, saj lahko večino svojih potreb po mobilnosti pokrijejo kar s souporabo.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kakšne barve je sonce?

Starejše novice