Vir: Facebook profil Gimnazija Josipa Slavenskog Čakovec
Profile picture for user Ljubljanainfo Ljubljanainfo
Ustvarjeno dne
Tor, 10.1.2023 19:00
Profesorji srednje šole so za dijake pripravili nenavadno presenečenje. Našemili so se v znane glasbenike in svojim učencem zaželeli srečno novo leto.

Profesorji Gimnazije Čakovec so se že lani preoblekli v znane televizijske like iz kultnih serij in tako začetek leta popestrili svojim dijakom. Letos so se odločili narediti nekaj malo drugačnega.

Profesorji Gimnazije Josipa Slavenskega v Čakovcu so so se preoblekli v legendarne glasbenike. Za en dan so postali Lady Gaga, Mišo Kovač, Nirvana in mnogi drugi.

»Odštevamo zadnje počitnice, brusimo svinčnike in misli za nove izzive, spočili smo se in si napolnili baterije ... Ali ni zdaj pravi trenutek, da predstavimo presenečenje, ki so ga pripravili naši duhovite in ustvarjalni učiteljice za naše drage dijake?« so zapisali v objavi na družbenem omrežju Facebook. 

»Ja, seveda je! Lady Gaga, David Bowie, Beatli, Mišo Kovač, Queen, Nirvana in številni drugi znani glasbeniki so te praznične dni zavladali šolskim hodnikom,« so dodali in tako srednješolcem zaželeli uspešno in srečno novo leto. 

»Pripnite pasove, vzleteli bomo,« so zapisali za konec.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kakšne barve je sonce?

Starejše novice