Vir: Instagram.
Profile picture for user rebeka krasovec Uredništvo Ljubljanainfo [email protected]
Ustvarjeno dne
Čet, 29.10.2020 11:16
Sivi lasje ter brada, potetovirano telo, šarmanten pogled in miganje z boki so zaščitni znak Gianluca Vacchia. Zaradi njegovega videza se ga je pred leti prijel vzdevek "seksi dedek", ki ga je sedaj zamenjal "seksi očka".

Pri svojih 53-letih je Vacchi, italijanski milijonar in DJ, namreč že drugič postal očka. Hčerke se je razveselil z 28 let mlajšo manekenko Sharon Fonesca, s katero sta se spoznala leta 2017 na snemanju videospota. Veselo novico o rojstvu hčerke je s svojimi sledilci delil na Instagramu. Razkril je tudi, da sta z izbranko deklico poimenovala Blu Jerusalema. 
 

Kljub precejšnji razliki v letih je videti, da Italijanu energije ne primanjkuje. Dan pred porodom sta novopečena starša iz porodnišnice objavila posnetek, na katerem skupaj plešeta, da bi spodbudila začetek poroda. 

Gianluca Vacchia je postal na družbenih omrežjih priljubljen prav zaradi plesnih videoposnetkov, ki jih je začel objavljati leta 2017 in moramo priznati, da Vacchi miganje z boki res obvlada. Svoje razkošno življenje, prefinjen slog in plesne gibe deli na Instagram profilu, kjer ima že več kot 18 milijonov sledilcev. 

Starejše novice