Prizorišče tragedije.
Profile picture for user Ljubljanainfo Ljubljanainfo
Ustvarjeno dne
Sob, 27.5.2023 17:02
Na Partizanski cesti v Mariboru je moški partnerici vzel življenje, osumljenec pa je že v rokah policije.

V Mariboru, na območju Partizanske ceste, je v enem izmed stanovanj v bližini železniške postaje prišlo do zločina, je prvi poročal VečerŽivljenje je izgubila ženska.

Večer se sklicuje na neuradne informacije in navaja, da je policija moškega, osumljenega kaznivega dejanja, že pridržala

To se je zgodilo ...

Kasneje je Policijska uprava Maribor sporočila, da so bili danes, okrog 14. ure, obveščeni o tem, da so v stanovanje v Mariboru napoteni reševalci, saj naj bi bila tam poškodovana ženska. 

Kmalu po tem so na operativno-komunikacijskem centru prejeli klic moškega, da naj bi reševalci na kraju ugotovili, da je ženska umrla nasilne smrti. Na kraj so bili nemudoma napoteni policisti.

V nadaljevanju je bilo ugotovljeno, da je preminula 27-letna ženska, sicer državljanka Srbije. Na kraju je bila odvzeta prostost 20-letnemu moškemu, državljanu Kosova*. 

*Opomba: Ob 20.13 so policisti vest o preiskavi nasilne smrti ženske popravili z informacijo, da gre pri osumljenemu za državljana Slovenije, in ne Kosova.

Po doslej zbranih informacijah sta oba bivala na območju Maribora in sta bila domnevno krajši čas v partnerskem odnosu

O dogodku sta bila obveščena dežurni preiskovalni sodnik, ki je prevzel ogled kraja kaznivega dejanja, in dežurna državna tožilka. 

V tem trenutku še potekajo intenzivne aktivnosti za razjasnitev okoliščin tega kaznivega dejanja, poteka ogled kraja dejanja in druge preiskovalne aktivnosti, zato bodo policisti dodatne informacije posredovali v prihodnjih dneh.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kateri veliki ptič je najbolj značilen za Prekmurje?

Starejše novice