Profile picture for user Ljubljanainfo Ljubljanainfo
Ustvarjeno dne
Sob, 26.12.2020 18:09
35-letnik naj bi svojo partnerico umoril vpričo štiriletnega otroka, potem pa se je z nožem znesel še nad njena starša.

Kot smo že poročali včeraj je do tragične nesreče prišlo na božični dan ob 16.30 v Gerečji vasi v bližini Ptuja. Mariborski policisti so bili namreč obveščeni o tem, da je v omenjeni vasi prišlo do družinskega spora. Kot poroča spletni Večer, so policisti ob prihodu na kraj dogodka v eni hiši našle mrtvega 61-letnega moškega, v drugi pa mrtvo 35-letno žensko.

Ob tem bi naj našli tudi 58-letno žensko, ki je obležala zunaj, zaradi česar so jo odpeljali v bolnišnici, vendar je ta izgubila boj za življenje. Vse tri žrtve so v sorodstvenem razmerju, je potrdila tiskovna predstavnica mariborske policijske uprave Anita Kovačič Čelofiga.

Po poročanjih policisti sumijo, da je tragičen in grozovit zločin storil 35-letnik, sorodnik pokojnih. Prav temu so možje v modrem odvzeli prostost, a ga nato prepeljali v bolnišnico. Ali zaradi poškodb ali slabega psihičnega stanja policija ni razkrila. So pa mariborski policisti danes sporočili, da je moški izven smrtne nevarnosti in ostaja v zdravstveni oskrbi.

Partnerico umoril vpričo štiriletnega otroka

35-letni storilec bi naj bil Silvo D. Ta bi naj umoril svojo partnerico, in sicer vpričo štiriletnega otroka. Nato je šel v hišo njenih staršev in se z nožem znesel še nad njima. Kot še poroča spletni Večer domačini domnevajo, da je Silva v to nerazumno dejanje gnalo dejstvo, da ga je partnerica želela zapustiti

Kriminalisti Policijske uprave Maribor nadaljujejo z zbiranjem obvestil in preiskavo dogodka, zato bo več informacij znanih v prihodnjih dneh.

Starejše novice