Ljubljanainfo
Tor, 3.1.2023 10:05
Pred 11 dnevi je v javnost pricurljala informacija, da je 14-letna Alani Melkić pogrešana. Iskalne akcije pa med tem še vedno ni konec, na družbenih omrežjih se je oglasil dekličin oče, ki prosi za pomoč.

Zaskrbljeni oče 14-letnice Emir Melkić je pred nekaj dnevi na svojem Facebook in Instagram profilu objavil poziv, da pogreša 14-letno hčer Alani Melkić

»Pogrešana 14 letna deklica Alani Melkić. Nazadnje videna pred približno osmimi dnevi pomanjkljivo oblečena na avtobusni postaji Smlednik. Če bi kdo kaj vedel naj mi sporoči. Prosim tudi za delitev objave. Hvala,« je takrat zapisal Melkić. 

14-letnica še vedno pogrešana

Kot kaže pa akcije še zdaleč ni konec. 14-letna Alani je namreč še vedno pogrešana oziroma je ni doma in nihče ne ve, kje se nahaja in v kakšnem stanju je.

Njenemu očetu pa medtem številni pošiljajo razne namige in grožnje, kje bi lahko Alani bila. Kot je razvidno iz objave na njegovem Facebook profilu, mu je nek moški pred nekaj dnevi celo napisal, da je z Alani v kontaktu in da jo pošlje nazaj, če se mu oče oglasi.

»Ne bom odnehal dokler ne izvem v kakšnem stanju je moja 14 letna hči«

Ker je minilo že 11 dni odkar 14-letnice ni doma, je oče seveda vse bolj zaskrbljen. Danes se je zato ponovno oglasil na Instagramu in v videoposnetku povedal, da ne bo odnehal, dokler ne izve, kako je z njegovo Alani.

»Ne bom odnehal dokler ne izvem v kakšnem stanju je moja 14 letna hči na lastne oči. Hvala vam vsem,« je sporočil Melkić pod objavo na Instagramu.

Starejše novice