Fotografija je simbolična.
Profile picture for user STA STA
Ustvarjeno dne
Tor, 9.11.2021 07:00
35-letni Ljubljančan je med vikendom vlomil v počitniško prikolico.

V občini Divača v naselju Barka je 35-letni Ljubljančan v soboto popoldne vlomil v počitniško prikolico za staro šolo in se zaklenil vanjo.

Policistoma, ki sta ga želela obvladati, se je iztrgal iz prijema in zbežal. Na koncu so ga obvladali policisti specialne enote Generalne policijske uprave. Odredili so mu hospitalizacijo.

Splezal čez štiri metre visok zid

Ljubljančan, ki ga policista nista mogla obvladati, je zbežal proti vasi Barka, so danes sporočili s Policijske uprave Koper.

Splezal je čez približno štiri metre visok zid in pristal v ograjenem dvorišču gospodarskega poslopja. V tem času so na kraj prispele druge policijske patrulje in ga začele pozivati, naj pride ven iz gospodarskega poslopja, a jih ni upošteval. Razbijal je stekla in metal kamenje.

Ker so ga ocenili kot nevarnega in nepredvidljivega, so aktivirali specialno enoto Generalne policijske uprave in pogajalca, a komunikacije z njim ni bilo mogoče vzpostaviti. Policisti specialne enote so zato vstopili v objekt in moškega obvladali z uporabo prisilnih sredstev.

Moški je utemeljeno osumljen preprečitve uradnega dejanja uradni osebi in kršitve nedotakljivosti stanovanja.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kateri veliki ptič je najbolj značilen za Prekmurje?

Starejše novice