Ustvarjeno dne
Čet, 3.9.2020 10:05
V preteklih 24 urah je ljubljanski operativno komunikacijski center prejel 152 klicev za posredovanje v interventnih dogodkih.

Med 2. 9. 2020, od 6. ure in 3. 9. 2020, do 6. ure, so policisti Policijske uprave Ljubljana med opravljanjem nalog varovanja državne meje na območju Ljubljane izsledili in prijeli 3 tujce (drž. Maroka in Afganistana ), ki so nezakonito prestopili državno mejo. Postopki policistov s tujci še niso zaključeni.

Vlomi

V Centru je bilo vlomljeno v stanovanje, od koder je bil odtujen nakit in gotovina. Škoda znaša okoli 2000 evrov.

V Zagorju ob Savi je bilo vlomljeno v klet, od koder je bilo odtujeno orodje. Škoda znaša okoli 150 evrov.

Na območju Viča je bilo vlomljeno v garažo, od koder je bilo odtujeno orodje. Škoda znaša okoli 1000 evrov.

Na območju Vrhnike je bilo vlomljeno v brunarico, od koder je bila odtujena alkoholna pijača. Škoda znaša okoli 120 evrov.

Za Bežigradom je bilo vlomljeno v poslovni prostor, od koder so bili odtujeni tobačni izdelki. Škoda znaša okoli 1000 evrov.

Prometne nesreče

Včeraj, nekaj pred 16. uro je na Parmovi ulici v Ljubljani prišlo do prometne nesreče, v kateri sta bila udeležena voznik osebnega vozila in kolesarka. Nesrečo je povzročila kolesarka, ki je iz kolesarske steze zavila na vozišče v trenutku, ko je po njem pravilno pripeljal voznik osebnega vozila in trčil v njo. V nesreči se je kolesarka lažje poškodovala, izdan ji je bil plačilni nalog.

Včeraj, nekaj pred 19. uro je na Šmartinski cesti v Ljubljani voznica osebnega vozila izsilila prednost preški na prehodu za pešce in trčila v njo. Peška se je v nesreči lažje poškodovala in je bila s kraja odpeljana z reševalnim vozilom. V postopku je bilo ugotovljeno, da je voznica vozila v času, ko ji je bilo začasno odvzeto vozniško dovoljenje, zato ji je bilo zaseženo osebno vozilo. Voznici je bil izdan plačilni nalog, prav tako pa bo podan obdolžilni predlog na pristojno okrajno sodišče.

Pijan trčil v dve parkirani vozili in odpeljal naprej

Sinoči okoli 22:30, da je na območju Viča voznik z osebnim vozilom na parkirišču trčil v dve parkirani vozili in odpeljal naprej. Policisti so vozilo ustavili v neposredni bližini in ugotovili, da je voznik zaradi nepravilnega premika z vozilom in vožnje pod vplivom alkohola (1,02 mg/l) trčil v dve vozili na parkirišču. V nesreči se ni nihče poškodoval, povzročitelju je bil izdan plačilni nalog. Zaradi vožnje pod vplivom alkohola pa bo zoper njega podan obdolžilni predlog na pristojno okrajno sodišče.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kakšne barve je sonce?

Starejše novice