Vir: Policijska uprava Ljubljana
Profile picture for user STA STA
Ustvarjeno dne
Pon, 4.7.2022 12:17
Še vedno sta pogrešani 52-letna Melica Smrekar in njena desetletna hčerka Julija Pogačar, sorodnica kolesarskega asa Tadeja Pogačarja.

Pogrešane 52-letne Melise Smrekar in njene desetletne hčerke Julije Pogačar iz Radomelj, ki so ju nazadnje videli novembra v okolici Kamnika, od koder naj bi odšli na krajši dopust, še niso našli, so povedali na Policijski upravi Ljubljana.

Dekličin oče je za informacije, s katerimi bi lahko prišli do otroka, razpisal 10.000 evrov nagrade.

Policijska uprava Ljubljana prosi vse, ki bi imeli kakršne koli podatke, da jih sporoči na najbližjo policijsko postajo ali pokliče na interventno številko 113 oziroma anonimni telefon 080 1200.

Dekličin oče Peter Pogačar pa je z namenom, da bi deklico našli, postavil spletno stran. Na Instagramu je javnost pred dnevi zaprosil za informacije tudi kolesarski as Tadej Pogačar, ki je dekličin bratranec.

Pogrešana deklica je visoka približno 150 centimetrov, ima srednje dolge temnorjave lase, Melisa (prej Nataša Brumen) pa je visoka približno 170 centimetrov, je suhe postave in ima črne lase do ramen, so navedli ljubljanski policisti.

Po njihovih navedbah mesto, kamor naj bi odšli na dopust, ni znano. Potovali pa nista z lastnim vozilom. Obstaja možnost, da se nahajata v tujini ali zunaj urbanih območij.

Starejše novice