Slika je simbolična.
Profile picture for user Ljubljanainfo Ljubljanainfo
Ustvarjeno dne
Tor, 16.8.2022 08:55
Policisti ponovno imeli polne roke dela.

Včeraj, okoli 18. ure se je na cesti med Vodicami in Zapogami pri uvozu na avtocesto zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena voznica osebnega vozila in kolesar. Po do sedaj zbranih obvestilih je do prometne nesreče prišlo, ker je voznica pri zavijanju levo odvzela prednost kolesarju, ki je pripeljal nasproti.

Pri  tem se je kolesar huje telesno poškodoval. Z reševalnim vozilom je bil odpeljan v Univerzitetni klinični center Ljubljana, njegovo življenje pa ni ogroženo. Policisti nadaljujejo zbiranjem obvestil zaradi suma kaznivega dejanja. O vseh ugotovitvah bo obveščeno pristojno državno tožilstvo.

Včeraj, nekaj po 15. uri se je na Ulici bratov Učakar v Ljubljani zgodila prometna  nesreča, v kateri sta bila udeležena voznica osebnega vozila in kolesar. Do prometne nesreče je prišlo, ker je voznica pri vključevanju v promet odvzela prednost kolesarju.

Pri tem se je kolesar lažje telesno poškodoval. V postopku je preizkus alkoholiziranosti pri njem pokazal 0,33 miligramov alkohola v litru izdihanega zraka. Policisti zoper oba vodijo
prekrškovni postopek.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kakšne barve je sonce?

Starejše novice