Profile picture for user Ljubljanainfo Ljubljanainfo
Ustvarjeno dne
Sre, 18.8.2021 09:56
V traktorski nesreči je umrl 69-letni voznik. To so podrobnosti tragedije.

Iz Policijske uprave Celje sporočajo, da se je včeraj, 17. avgusta, okoli 14.15, zgodila prometna nesreča na območju Kozjega vrha nad  Dravogradom. V nesreči je umrl voznik traktorja. 

Policisti so ugotovili, da je 69-letni voznik kmetijskega traktorja okoli 14.15 ure vozil v hrib po dovozni cesti v Kozjem vrhu nad Dravogradom. 

Pri vožnji je najprej z desnimi kolesi zapeljal v jarek ob vozišču, nato je zaradi nepravilne smeri vožnje s traktorjem zapeljal levo, kjer se je traktor okoli 50 metrov pričel prevračati po brežini

Voznik traktorja je padel iz kabine ter na kraju zaradi poškodb umrl. Policisti bodo o nesreči obvestili pristojno državno tožilstvo. 

23-letni delavec padel tri metre globoko

Celjski policisti pa sporočajo tudi, da so na območju Javornika v Ravnah na Koroškem obravnavali nesrečo pri delu. Telesno se je poškodoval 23-letni delavec, ki je padel z višine treh metrov. 

S kraja padca je bil odpeljan v bolnišnico v Slovenj Gradcu. Policisti o dogodku zbirajo obvestila o sumu kaznivega dejanja ogrožanja varnosti pri delu. O tem bodo obvestili državno tožilstvo. 

Starejše novice