Profile picture for user Ljubljanainfo Ljubljanainfo
Ustvarjeno dne
Tor, 19.4.2022 11:28
Zaradi vožnje v nasprotno smer je prišlo do trčenja vozil, avtocesta proti Šentilju je zaprta.

Mariborski policisti so sporočili, da so bili ob 9.59 obveščeni, da je na avtocesti A1, Maribor – Šentilj, med bivšo cestninsko postajo Dobrenje in Šentiljem prišlo do hude prometne nesreče. 

V prometni nesreči so po do sedaj znanih podatkih udeležena tri vozila. Domnevni vzrok prometne nesreče je vožnja z vozilom v napačni smeri avtoceste.

Po prvih informacijah je v prometni nesreči ena oseba umrla. Drugim poškodovanim reševalci nudijo pomoč. Policisti so kasneje obvestilo dopolnili s podatkom, da je v opisani prometni nesreči umrla še ena oseba. Tako sta sedaj zaradi opisane prometne nesreče mrtvi dve osebi.

Avtocesta je v smeri Šentilja zaprta za ves promet. 

Promet preusmerjajo na vzporedno magistralno cesto

»Štajerska avtocesta bo dlje časa zaprta zaradi prometne nesreče med krožiščem Pesnica in priključkom Šentilj proti Avstriji. Promet je preusmerjen na regionalno cesto Pesnica – Šentilj,« so zapisali na strani Prometno -informacijskega centra za državne ceste.

Voznikom tovornih vozil, ki so iz smeri Ljubljane, Gruškovja in Lendave namenjeni proti Šentilju priporočajo, da se samo izločijo na počivališča in počakajo, da bo avtocesta ponovno odprta.

Več informacij bodo policisti sporočili kasneje.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kateri veliki ptič je najbolj značilen za Prekmurje?

Starejše novice