Fotografija je simbolična.
Profile picture for user zalastritof Z. Š.
Ustvarjeno dne
Pet, 23.9.2022 08:27
Zaletel se je v več avtomobilov, preizkus alkoholiziranosti pa odklonil.

Novomeški policisti so bili včeraj, okoli 17.30, obveščeni, da naj bi voznik terenskega vozila na Novem trgu v Novem mestu trčil v parkiran avtomobil in pobegnil s kraja nesreče.

Policisti Policijske postaje Novo mesto so se takoj odzvali in na Šegovi ulici izsledili avtomobil in voznika, ki je kazal očitne znake alkoholiziranosti.

54-letni kršitelj je opravljanje preizkusa alkoholiziranosti odklonil, zato so mu odvzeli prostost in ga odpeljali v prostore za pridržanje.

Ugotovili so, da je kršitelj na Novem trgu trčil v dve parkirani vozili in odpeljal s kraja. Vožnjo  je nadaljeval proti Westrovi ulici, kjer je zaradi premajhne bočne razdalje trčil v avtomobil voznice, ki je ustavila pred križiščem.

Tudi v tem primeru ni ustavil, ampak nadaljeval z vožnjo do parkirnega prostora na Šegovi  ulici, kjer je zaradi nepravilnega premika z vozilom trčil še v en parkiran avtomobil.  

Policisti bodo o vseh ugotovitvah z obdolžilnim predlogom seznanili sodišče, ki bo odločilo o odgovornosti voznika, so še sporočili s Policijske uprave Novo mesto. 

Starejše novice