Profile picture for user Rebeka Sivka R. S.
Ustvarjeno dne
Sre, 19.1.2022 09:27
Znane so nove informacije o prometni nesreči, ki je terjala življenje 32-letnika.

Včeraj nekaj pred 19. uro so bili celjski policisti obveščeni o hujši prometni nesreči, ki se je zgodila na območju Bohorja - Planina pri Sevnici, občina Šentjur.

Voznik trčil v drevo

Policisti so na kraju nesreče z ogledom kraja in zbiranjem obvestil ugotovili, da je 32-letni državljan Slovenije vozil tovorno vozilo po gozdni cesti izven naselja Dobrova iz smeri Senovega proti Planini pri Sevnici.

Ko je voznik pripeljal po vzponu v levi oster nepregleden ovinek, hitrosti vozila ni prilagodil lastnostim ceste, zaradi česar je z vozilom zapeljal čez bankino, vozilo prevrnilo na bok in s streho trčilo v drevo.

Podlegel poškodbam

32-letni voznik in 65-letni potnik v vozilu sta ostala ukleščena v vozilu, od koder so ju rešili gasilci Poklicne gasilske enote Krško.

Na kraju nesreče jima je bila nudena zdravniška pomoč, vendar je voznik tovornega vozila na kraju nesreče zaradi hudih poškodb umrl, sopotnik v vozilu ni bil telesno poškodovan, so sporočili s Policijske uprave Celje.

Ogleda kraja prometne nesreče sta se udeležila dežurni preiskovalni sodnik in dežurna državna tožilka. O prometni nesreči bodo policisti obvestili pristojno državno tožilstvo.

Na Policijski upravi Celje je bila v letu 2022 to prva prometna nesreča s smrtnim izidom. V enakem časovnem obdobju leta 2021 niso obravnavali prometne nesreče s smrtnim izidom. 

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kako je ime prekmurskemu glasbeniku Kreslinu?

Starejše novice