Profile picture for user Ljubljanainfo Ljubljanainfo
Ustvarjeno dne
Pet, 7.1.2022 10:01
Štajerski policisti poročajo kar o dveh poskusih uboja v zadnjem dnevu. V prvem primeru je 45-letnik zabodel 44-letnika in ga hudo poškodoval, v drugem primeru pa je moški zabodel 45-letno žensko in jo hudo poškodoval. Storilca še iščejo.

Sinoči, okoli 21.30, so bili policisti Policijske uprave Celje obveščeni o poskusu uboja v Preboldu, kjer je 45-letni moški zabodel 44-letnega moškega in ga hudo poškodoval.

V nočnih urah so policisti v Preboldu, v sodelovanju s pripadniki Specialne enote policije, osumljenemu in še trem osebam odvzeli prostost in jih pridržali.

Poskus uboja se je zgodil tudi okoli tretje ure ponoči. Okoli pol treh zjutraj so bili namreč policisti obveščeni o poskusu uboja v Celju, kjer je moški z nožem zabodel 45-letno žensko in jo hudo poškodoval.

Po dejanju je s kraja pobegnil. Dejanja je osumljen 37-letni moški, doma z območja Laškega, ki ga še iščejo.

Spomnimo

Gre že za tretji in četrti primer uboja na območju Policijske postaje Celje. 1. januarja je prišlo med naključnima moškima do prepira, pri čemer je 35-letnik z nožem zabodel 38-letnega moškega in ga huje poškodoval. Policija storilca še vedno išče.

3. januarja pa so policisti obravnavali poskus umora v enem izmed domov upokojencev. Ponoči je namreč 64-letni stanovalec z nožem napadel 71-letnega sostanovalca in ga pri tem hudo poškodoval.

Prav tako je na območju Celja prišlo do napada v Šolskem centru Celje, v katerem je 16-letni dijak s škarjami napadel profesorico.

Starejše novice