Profile picture for user ninavodeb Uredništvo Ljubljanainfo [email protected]
Ustvarjeno dne
Pet, 16.10.2020 11:56
Ljubljanska mreža info točk L’MIT že vrsto let zbira domiselne, simpatične in nenavadne odgovore mladih na vprašanje Kaj me osreči?. Vsako leto izbor najboljših ilustrirajo in jih natisnejo v obliki raznobarvnih razglednic.

Letos so kot posebnost vključili tudi 2 misli, ki sta nastali v času karantene. Misli so zbirali preko pobude “Kaj me osreči v karanteni?”.  Razglednice so že dostopne v Info centru ŠKUC! 

Zbiranje misli za naslednjo serijo kartic že poteka. Svojo misel lahko oddate tudi vi. To lahko storite tukaj

Ljubljanska mreža info točk

Mreža info točk, ki jo sofinancira Mestna občina Ljubljana, je bila ustanovljena leta 1998 in združuje neprofitne organizacije, ki delujejo na področju informiranja za mlade. Osnovno področje delovanja mreže je informiranje mladih med 15. in 29. letom, ki bivajo, se izobražujejo, delajo ali se zadržujejo na območju Mestne občine Ljubljana ter mladinskih organizacij in organizacije za mlade, ki prav tako delujejo na omenjenem področju. 

Na njihovi spletni strani lahko mladi najdejo informacije o izobraževanju, zaposlovanju, prostovoljnem delu, kulturnih, športnih in zabavnih dogodkih ter prireditvah, aktivizmu, ekologiji, duhovnosti, zdravju in pomoči v stiski, lokalnih organizacijah in službah za mlade, razvoju mladinskega dela, razpisih in natečajih, evropskih programih za mlade. 

Starejše novice