Vir: Facebook
Ustvarjeno dne
Tor, 23.2.2021 06:45
Botanični vrt za konec tedna napoveduje brezplačni spletni dogodek Festival zvončkov, ki bo delno tudi v živo, z organiziranim vodenjem.

Že šestič zapored Botanični vrt organizira festival zvončkov. Ta bo letos potekal delno preko spleta, delno pa v živo. Program se začenja v petek, 26. 2., in bo potekal tri dni, cel konec tedna. V Botaničnem vrtu bodo prodajali in razstavljali različne vrste zvončkov, vse dni ponujajo tudi vodenje v živo. 

Vodenje je omejeno na devet ljudi, štiri evre na osebo je treba plačati vnaprej. Če ni mogoče vzdrževati razdalje, morate nositi zaščitno masko. Prosijo za predhodne prijave na mejl [email protected].

Povezava do dogodka:

Vabljeni na letošnji festival zvončkov, program je objavljen 🙂

Objavil/a Botanični vrt Univerze v Ljubljani dne Četrtek, 18. februar 2021

V petek si boste lahko na spletu ogledali tudi dve predavanji o zvončkih, Zvončki v kulturi in Slovenski zvončki v svetu. Povezavi do predavanj bosta objavljeni naknadno, za več informacij in podrobnejši program jim sledite na Facebooku (profil Botaničnega vrta).

V petek bodo na Facebooku objavili tudi tri delavnice in poučen video o zvončkih za otroke, navajajo. Brezplačni videi bodo na voljo do nedelje.

Starejše novice