Profile picture for user ljinfo Uredništvo Ljubljanainfo [email protected]
Ustvarjeno dne
Čet, 23.7.2020 10:01
Prečesali smo nepremičninski portal nepremicnine.net in za vas poiskali stanovanja, ki so trenutno na prodaj v Ljubljani, zanje pa morate odšteti vsaj milijon evrov! To je 5 pet najdražjih stanovanj v Ljubljani, ki so trenutno na prodaj!

1. Najdražje stanovanje se prodaja v Situli

Penthouse na 235 kvadratnih metrih s steklenimi panoramskimi stenami in teraso okoli celotnega stanovanja. Zaščito pred hrupom, kajti Situla je v neposredni bližini železniške proge, nudijo aluminijasti paneli. Prostori so centralno prezračevani, imajo talno gretje in hrastov parket. Prostornost stanovanja je poudarjena z visokimi stropovi, ki jih ne prekinjajo niti notranja vrata, saj segajo od tal do stropa, tečaji pa so skriti v stene. Za to stanovanje boste morali odšteti kar 2,3 milijona evrov.

https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/lj-bezigrad-stanovanje_6339727/

2. Belle vie Tivoli obljublja nadstandardno opremo

Kar 1,8 milijona želi prodajalec za stanovanje v novem stanovanjskem kompleksu v neposredni bližini parka Tivoli in Pivovarne Union. S čim utemeljujejo takšno ceno za 217 kvadratnih metrov stanovanja? Ima 5 sob, zasnovali so ga italijanski arhitekti, ima dve terasi, shrambo in dve parkirni mesti.

https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/sp-siska-stanovanje_6261507/

3. Štirisobno obnovljeno stanovanje v Stari Ljubljani

Za 206 kvadratnih metrov povsem obnovljenega stanovanja želi prodajalec 1,25 milijona evrov. Kaj obljublja za ta denar? V objektu dvigalo, kar je redkost za staromeščanske stavbe. Stanovanje ima prostoren dnevno bivalni prostor, kuhinjo in jedilnico. Spalni del ima dve prostorni kopalnici. V večji kopalnici je položen kamen Onyx. Sanitarna keramika je Alessi. Dostop do objekt je s Cankarjevega nabrežja in Mestnega trga, vhod v objekt pa potega skozi prehod s stensko fontano. Objekt je varovan tudi s kamerami in kontrolo pristopa.

https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/stara-lj-novo-stirisobno-stanovanje-v-centru-stanovanje_6209551/

4. Dvesto kvadratov nadstandarda v centru

V centru Ljubljane prodajalec za 1,25 milijona evrov kupcu obljublja: veliko predsobo z garderobnimi vgradnimi omarami in odprt večnamenski prostor, dnevni prostor, jedilnico, kuhinjo Bulthaup z vrhunskimi aparati Gaggenau, utility s pralnim in sušilnim strojem Miele, wc za goste, 2 spalnici z lastnima kopalnicama in 1 spalnico z razkošno kopalnico s tušem in kadjo. Vse spalnice imajo vgradne garderobne omare, stanovanju pripadajo tudi 3 parkirna mesta v podzemni garaži in kletna shramba. Stanovanje je klimatizirano. V stavbi je dvigalo.

https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/lj-center-stanovanje_6306869/

5. Stanovanje v diplomatski četrti

Blizu sedeža ministrstva za zunanje zadeve in parka Tivoli se ureja večstanovanjska hiša, investitor pa v pritličju prodaja štirisobno stanovanje, veliko 161 kvadratnih metrov, zanj pa želi 1,23 milijona evrov. Stanovanje obsega povezovalni hodnik, 2 kopalnici, 2 spalnici, dnevno sobo v povezavi z jedilnico z izhodom v ložo in na atrij, ločeno kuhinjo ter utility. 

Notranjo razporeditev prostorov je možno v fazi gradnje prilagoditi željam kupca, s tem da vpliva na notranjo razporeditev in izbiro materialov. 

Vsi prostori imajo zagotovljeno osončenost ter hkrati primerno stopnjo intimnosti. 

Veliki dnevni prostori se bodo nadaljevali z ložo oziroma s teraso ali atrijem. Urejeni bodo tudi skupni prostori, kot so otroško igrišče, dvigalo, podzemna garaža s parkirišči in predpripravo za polnjenje električnih vozil.

https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/lj-center-stanovanje_6350282/

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Priimek aktualnega predsednika države?

Starejše novice