Profile picture for user spela Uredništvo Ljubljanainfo [email protected]
Ustvarjeno dne
Tor, 13.10.2020 12:38
Potem, ko smo poročali, da so policisti na območju Šiške skušali ustaviti vozilo znamke Citroen, nam je pisala bralka, ki je ta policijski lov v živo opazovala, saj se je ravno v tistem času peljala po Nemški cesti.

"Bilo je kot v kakšem ameriškem akcijskem filmu. Po makadamski cesti sta se podili dve vozili, za njima pa je ostajal oblak prahu. Ko sem opazila, da je drugo vozilo policijsko, s prižganimi modrimi lučmi, sem najprej pomislila, da snemajo film. A ker se vozilo, katerega so policisti zasledovali, na križišču z Nemško cesto ni ustavilo, pač pa je s polnim gasom zapeljalo na vozišče in pot nadaljevalo kar po travniku, sem dojela, da gre za filmski lov za ubežnikom."

Spomnimo:

S policije so nam pojasnili, da so možje v modrem včeraj okoli 16.30 na območju Šiške skušali ustaviti vozilo znamke Citroen, vendar se voznik ni odzval na znake in opozorila. Med vožnjo je nato storil več cestno-prometnih prekrškov, ogrožal druge, na vozilu je imel druge tablice, ki niso pripadale vozilu, pred policisti pa je zbežal tako, da je zapeljal na travnik in potem, kot je še zapisala naša bralka, najbrž naprej v gozd. 

Starejše novice