Ustvarjeno dne
Čet, 15.10.2020 21:20
Zaradi najnovejših ukrepov, ki jih je sprejela vlada, da bi zajezila širjenje koronavirusa, Cankarjev dom zaprl svoja vrata, enako bodo storila gledališča v Ljubljani. 

Cankarjev dom je tako odpovedal oziroma prestavil vse prireditve, na spletni strani pa sporočil:

Skladno z ukrepi Vlade RS za zajezitev drugega vala epidemije koronavirusa smo odpovedali oz. prestavili vse prireditve in začasno zaprli razstave. Za vse informacije smo obiskovalcem na voljo na [email protected][email protected] in ob delavnikih od 11. do 13. ure tudi po T 01/2417-299.Tistim, ki so vstopnice za prestavljene ali odpadle prireditve že kupili pa bodo vrnili kupnino oziroma dali dobropis.

Prav tako je Slovenska filharmonija odpovedala današnjo ponovitev koncerta abonmaja Filharmoničnih klasičnih koncertov, ki so ga iz Gallusove dvorane nameravali tudi v živo prenašati prek spleta. A koncert bodo vendarle posneli in ga predvajali na spletu.

Kljub temu, da je Ljubljana oziroma osrednja Slovenija eni od sedmih regij z rdečo oznako pa ostajajo odprte muzeji in galerije. Prav tako ostajajo skladno z dovoljenjem NIJZ-ja odprti  Kino Šiška in Mestni kino Kinodvor.

Starejše novice