Hotel Central (foto: Bobo).
Profile picture for user STA STA
Ustvarjeno dne
Pon, 16.1.2023 16:30
Ljubljanska Central Hotel in The Fuzzy Log poslej pod blagovno znamko Ibis Styles.

Mogotel Hotel Group bo danes v sodelovanju s hotelirsko verigo Accor odprl vrata prvih dveh Ibis Styles hotelov v Sloveniji. Pod krovno blagovno znamko Ibis Styles bosta delovala obstoječa hotela Central Hotel in The Fuzzy Log v središču Ljubljane, so sporočili iz družbe Mogotel.

Kot so navedli, bodo gostje lahko bivali v hotelu Ibis Styles Ljubljana Center, ki ima tri zvezdice in 90 sob. Lahko pa izberejo bivanje v Ibis Styles Ljubljana The Fuzzy Log, hotelskemu predelu s sobami, narejenimi iz materialov, ki jih je mogoče reciklirati. Ta ima 111 sob različnih velikosti, pet šotorov na strehi in deset kapsulnih sob.

»Mogotel Hotel Group s hoteloma začenja upravljati svoje prve Accor hotele v Sloveniji. Gre za njun drugi in tretji hotel v Evropi v sklopu franšizne pogodbe. Kar zadeva prihodnje načrte za sodelovanje z družbo Accor, potekajo pogovori o več projektih v različnih državah,« so zapisali.

Mogotel upravlja 22 hotelov z več kot 3000 sobami v Latviji, Estoniji, Nemčiji, Bolgariji, Ukrajini, na Poljskem, Madžarskem in v Sloveniji ter zastopa blagovne znamke Wellton Hotels, Rixwell Hotels, Rixwell Collection, Rija Hotels, Wyndham, Wyndham Garden, Ramada by Wyndham, Novotel in Ibis Styles.

Accor je svetovna hotelska veriga, ki ima 5300 hotelov in več kot 10.000 gostinskih objektov v 110 državah. Skupina ima v lasti več kot 40 hotelskih blagovnih znamk.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kako je ime prekmurskemu glasbeniku Kreslinu?

Starejše novice