Profile picture for user oglasniprispevek Oglasni prispevek
Ustvarjeno dne
Sre, 12.10.2022 07:13
Globalni proizvajalec smuči Elan je v okviru slovenskih nagrad za oblikovanje prejel nagrado za najboljše oblikovalske dosežke s smučmi Ripstick Tour 104.

Znotraj skupine Elan so nagrado prejeli še za jadrnico Elan E6. Na otvoritvi Meseca oblikovanja so prejeli nagrado za najboljši oblikovalski dosežek v preteklem letu na področju produktnega oblikovanja.

Direktorica blagovne znamke Elan Melanja Korošec je ob tem dejala: »kot slovensko podjetje z več kot 75-letno tradicijo v izdelovanju smuči si prepoznavnost na domačih tleh štejemo v veliko čast. Oblikovalska nagrada, Oblikovanje leta, na Mesecu oblikovanja je potrditev, da Elan z izdelki poleg uporabnikov navdušuje tudi oblikovalsko stroko.«

Izrazit presežek in odličnost na področju produktnega oblikovanja

Nagrado Oblikovanje leta strokovna žirija podeljuje izdelkom, ki so nastali v obdobju zadnjega leta in po oblikovalskih kriterijih predstavljajo izrazit presežek in odličnost na področju produktnega oblikovanja v Sloveniji.

Nagrado so prejeli za smuči Ripstick Tour 104, ki s svojo lahko leseno sredico in karbonsko konstrukcijo združujejo dinamiko za prosto smučanje ter agilnost za turne pustolovščine. Dodatno dinamiko je v proces oblikovanja vneslo združenje Elanovih dolgoletnih izkušenj z njihovim novim ambasadorjem in pionirjem smučanja prostega sloga Glenom Plakeom.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kakšne barve je sonce?

Starejše novice