Foto: Bobo
Profile picture for user Patricija Fašalek P. F.
Ustvarjeno dne
Pet, 2.9.2022 21:12
Avgusta so na ljubljanski mestni občini naznanili, da bodo zaradi divje vožnje nekaterih dostavljalcev vsi dobili identifikacijske številke. Danes popoldne so se kurirji dobili na nujnem sestanku.

Stavkajoče dostavlalce je podprl tudi resorni minister Luka Mesec, ki označevanja dostavljalcev pri podjetjih Wolt in Glovo z identifikacijskimi številkami ne podpira.

V zadnjih tednih so se številni pritožili nad vožnjo dostavljalcev, ki večkrat ogrožajo mimoidoče, zato so ti z današnjim dnem dobili identifikacijske številke. Vendar pa so se dostavljalci odločili upreti.

Foto: Bobo
Foto: Bobo
foto: bobo

Naročil je namreč vse več, prav tako je z dostavljalci, ki pa včasih, ko hitijo, da bi čim hitreje dostavili čimveč naročil, pozabijo na cestno prometne predpise, nekateri pravila prekršijo celo do te mere, da z raznimi vozili, ki jih uporabljajo za dostavo hrane, divjajo po peš conah.

So identifikacijske številke, ki bi mimoidočim omogočile, da kurirje prijavijo, res pravi način? Dostavljalci in njihovi podporniki pravijo, da ne.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kateri veliki ptič je najbolj značilen za Prekmurje?

Starejše novice