Profile picture for user zalastritof Z. Š.
Ustvarjeno dne
Sob, 19.6.2021 09:54
Mlada ljubljanska rock skupina Joker Out je občinstvo na festivalu Urbano dejanje takoj spravila na noge in razveselila z novico, da bo njihova prva plošča izdana kmalu.

Če so se na prvem večeru festivala Urbano dejanje pred Tobačno, ki ga je otvoril Vlado Kreslin, obiskovalci opogumili ter vstali in zaplesali šele proti koncu koncerta, je bila včeraj zgodba povsem drugačna.

Mlada rock skupina iz prestolnice Joker Out je stoječe in evforično občinstvo občudovala že med prvo pesmijo, tisto pravo koncertno vzdušje pa se je le še stopnjevalo. Sedišča, ki so 450 obiskovalcev samo ovirala pri plesu, so se hitro odrinjena znašla ob strani prizorišča.

Na vidiku sveža glasba

Frontman Bojan Cvjetićanin je navzoče razveselil: »Danes imamo za vas eno dobro in eno slabo novico. Dobra je, da bo kmalu izšel album. Slaba pa, da ne izide danes!«

Joker Out so želeli prvenec namreč izdati lani aprila, ko je jim je načrte prekrižal koronavirus. Fantje so leta 2020 so prejeli zlato piščal za novince leta 2019, pesem z naslovom Gola pa je bila nominirana za skladbo leta.

Iz vzdušja na včerajšnjem koncertu je bilo jasno, da so ljudje pogrešali koncerte in stike, ki jih ti prinašajo, kljub temu da je za vstop treba izpolnjevati PCT pogoj. 

Festival Urbano dejanje se zaključuje jutri z nastopom Hamo & Tribute 2 Love, koncert je že razprodan.

Starejše novice