Vir: spletna stran Mestne občina Ljubljana
Ustvarjeno dne
Ned, 7.3.2021 08:00
Pisarna Ljubljane, Unescovega mesta literature, je skupaj s številnimi založniki ob 8. marcu pripravila izbor knjig domačih in tujih avtoric, ki jih lahko na ljubljanske naslove udobno naročite kar prek dostavne službe Wolt.

Na naslovu wolt.si (profil: Ljubljana, mesto literature) boste našli nabor leposlovja, humanistike, stripa, velikih klasik in manj znanih avtoric, knjižnih novosti in tem, povezanih z 8. marcem. Naročene knjige so lahko pri vas (ali tistemu, ki ga želite obdariti) že v dobre pol ure! Vse knjige bodo dostavili in predali varno in v ličnih ovojih, po želji pa bodo naslovnici ali naslovniku priložili tudi kartico z vašim sporočilom.

Vir: spletna stran Mestne občine Ljubljana

Le klik stran

Osmomarčevska knjigarna Ljubljane, Unescovega mesta literature, bo na Woltu odprta od ponedeljka do petka med 10. in 17. uro, naročila pa je mogoče oddati tudi dan prej. Do 12. marca lahko obiščete tudi pop-up knjigarno na Vodnikovi domačiji, kjer boste ob knjigah našli tudi nabor ilustracij.

Sicer pa bo prodaja knjig prek Wolta odslej potekala redno. Pisarna Ljubljane, Unescovega mesta literature bo v sodelovanju z različnimi založbami namreč vsaka dva meseca pripravljala posebne izbore tridesetih knjig, ki jih bo mogoče udobno naročiti na dom.

V akciji bodo sodelovale naslednje založbe: Anja Golob (samozaložba), Beletrina, Cankarjeva založba, Center za slovensko književnost, Goga, Krtina, KUD Sodobnost International, LUD Literatura, Mladinska knjiga, Sanje, Sophia, Stiparna Stripolis, ŠKUC, UMco, VigeVageKnjige, Založba /*cf.

Starejše novice