Profile picture for user Rebeka Sivka R. S.
Ustvarjeno dne
Tor, 1.6.2021 06:52
Zavetišče Ljubljana organizira akcijo, kjer se zbirajo zapuščeni praskalniki. Prinesete jih lahko od 31. maja do 10. junija.

Zavetišče Ljubljana organizira posebno posvojitveno akcijo. V začetku junija bodo zbirali zapuščene praskalnike. Zapuščeni praskalniki so praskalniki, ki so bili namenjeni za zabavo mucam, vendar jih te niso vzele za svoje.

Nekatere mačke novega praskalnika ne posvojijo in ga tudi ne uporabljajo. Zapuščeni praskalniki so tudi praskalniki, ki so jih muce najprej veselo uporabljale, zdaj pa jim niso več zanimivi.

Praskalniki potem tedne in mesece samevajo v kotu in ne služijo več svojemu namenu.

Zato Zavetišče Ljubljana od 31. maja do vključno 10. junija intenzivno posvaja zapuščene praskalnike.

Če imate doma zapuščen praskalnik, ki samotno ždi v kotu in ga vaša muca ne uporablja, ga prinesite v Zavetišče Ljubljana. V Zavetišču Ljubljana namreč vsako leto sprejmejo skoraj 800 mačk in velika večina z veseljem uporablja praskalnike.

Vaš praskalnik bo tako lahko vsak dan gostil zapuščene muce, ki se bodo na njem igrale, počivale, si brusile krempeljce, se drgnile vanj in ga imele za del svojega življenja.

Zapuščene praskalnik lahko prinesete v Zavetišče Ljubljana vsak delovni dan, med 8. in 18. uro.

V akciji posvajanja praskalnikov bo Zavetišče Ljubljana posvojilo še vedno uporabne praskalnike, ki samevajo v kotih stanovanj ali hiš. Polomljenih, uničenih ali neuporabnih praskalnikov žal ne morejo posvojiti. 

Za več informacij lahko pokličete na 01 256 02 79, kontaktirate pa jih lahko tudi po elektronski pošti [email protected] ali pa na njihovi facebook strani

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Priimek aktualnega predsednika države?

Starejše novice