Profile picture for user Ljubljanainfo Ljubljanainfo
Ustvarjeno dne
Sob, 16.1.2021 08:00
Razmišljate o lastnem podjetju pa nekako ne morete narediti naslednjega koraka? Morda potrebujete le delo v podpornem okolju, kjer lahko s pomočjo mentorjev in drugih strokovnjakov pridobite edinstvena znanja in informacije iz prve roke.

V prostore Razvojnega centra Murska Sobota je oktobra vstopilo 12 dobrih idej, 12 mladih podjetnikov, ki so v okviru projekta POdjetno Nad Izzive (PONI) postali del ekipe. Za obdobje štirih mesecev so se na Razvojnem centru zaposlili z namenom, da svoje podjetniške ideje spremenijo v podjetja. 4 meseci so minili hitro in vendar udeleženci delujejo kot dobro utečena ekipa. Med seboj si pomagajo in se vzpodbujajo, ne le na poslovni poti, temveč tudi v zasebnem življenju. Med zaposlitvijo na RCMS tako niso razvijali le svoje poslovne ideje ampak tudi prijateljstva, na katera se bodo ob nadaljnjem zasledovanju svojih ciljev lahko oprli.

Tisti, ki so imeli priložnost z njimi sodelovati, so prepričani, da bo Pomurje kmalu bogatejše za kar nekaj podjetij, ki jih bodo vodili uspešni in zagnani podjetniki ter ki bodo prispevala k razvoju regije.

Aleš Ifko - Gong Oaza

Ena izmed 12 poslovnih idej je tudi Aleševa. Nastala je iz večletnega hobija - ukvarjanja s prvinskimi inštrumenti. Spoznal je, da če opravlja delo, ki ga veseli, lahko največ doprinese ljudem, svetu in tudi sebi.  

Aleš Ifko, Gong Oaza: Osnovno idejo sem imel že pred priključitvijo projektu PONI. Z vstopom v projekt PONI pa sem pridobil nova znanja in razširil nekatera že osvojena. Spoznal in povezal sem se s podobno mislečimi posamezniki v Poni skupini in s strokovnimi mentorji. Prevladovalo je sproščeno vzdušje, odlična ekipa zaposlenih v RCMS in koristne delavnice ter predavanja. V tem času sem ustvaril ime moje podjetniške ideje Gong Oaza, postavil spletno stran in kreiral prisotnost na socialnih omrežjih.  

Gong Oaza bo ponujala sprostitvene energijske tretmane podprte z Zvokom, Frekvencami in Vibracijami prvinskih instrumentov ter nekaterih drugih metod. Storitve bodo namenjene doseganju globoke sprostitve uma in telesa, razbremenitvi stresa in napetosti, krepitvi imunskega sistema, aktivaciji samozdravljenja, višanju frekvence - vibracije telesa in vzpostavljanju ravnovesja.

Izvajal bo zvočne tretmane z Gongom za skupine ter individualno, masaže s Tibetanskimi posodami, Reiki energijsko tehniko in Schumann Tesla Therapy. 

Najdete ga lahko na spletni strani, Instagramu in Facebooku.

Aleš Ifko, Gong Oaza: Udeležbo v projektu PONI priporočam vsem, ki želijo stopiti na svojo pot, uresničiti svoje sanje in živeti svoj potencial.

Imaš tudi ti hobi, ki bi ga rad/a spremenil/a v poklic? Že nekaj časa razmišljaš o lastnem podjetju pa nekako ne moreš narediti naslednjega koraka? Morda potrebuješ le delo v podpornem okolju, kjer si s pomočjo mentorjev in drugih strokovnjakov lahko pridobiš edinstvena znanja in informacije iz prve roke. Skupaj z ostalimi udeleženci programa boš deležen/a predavanj, delavnic, skupinskega dela in pomoči pri razvoju poslovne ideje.

Te zanima? Potem preveri razpis, oddaj prijavnico in postani del druge skupine PONI

Dodatne informacije v zvezi z javnim razpisom in razpisno dokumentacijo dobite vsak delovni dan do vključno 25. 1. 2021 med 8.00 in 13.00, na telefonski številki: +386 (0)5 908 11 40 ali 040 716 976 oz. elektronski pošti: [email protected].

Starejše novice