Slika je simbolična.
Ustvarjeno dne
Tor, 23.5.2023 16:00
Za vas smo pripravili izbor priročnih ponudnikov hrane, ki jih lahko obiščete za hiter obrok.

Marsikomu se dandanes pogosto pripeti, da mu zaradi kopice obveznosti in hektičnega življenjskega sloga preprosto zmanjka časa za pripravo kvalitetnega obroka.

Zato smo za vas pripravili izbor najzanimivejših restavracij in lokalov, ki vam bodo zagotovo ponudili hitro in okusno kulinarično izkušnjo.

Odprta kuhna

Ljubljančanom dobro poznana kulinarična tržnica na Pogačarjevem trgu vam bo vsak petek od zgodnje pomladi do pozne jeseni na voljo s širokim izborom najrazličnejših ponudnikov hrane in pijače.

Izbirate lahko med več kot petdesetimi »mini restavracijami« na stojnicah, ki strežejo obroke iz celotnega sveta, zato se bo našlo nekaj za vsakogar, celotna izkušnja pa vam ne bo vzela več kot vsega 15 minut.

Žmoht

Na Tržnici Moste ob Zaloški cesti se nahaja prikupna restavracija v obliki kioska na kolesih, kjer najdete najrazličnejše obroke iz širšega gastronomskega prostora. Meni se dnevno spreminja, preverite pa ga lahko na njihovi Facebook strani.

OnThai

Lokal z eksotično zdravo tajsko kuhinjo je pred kratkim poleg lokacije v centru mesta (Gregorčičeva ulica 10) odprl še eno, in sicer na Jurčkovi cesti 225, poleg nakupovalnega središča Supernova Rudnik. Izbirate lahko med avtentičnimi azijskimi jedmi, ki vključujejo tudi veganske opcije.

HoodBurger in Lars&Sven

Za ljubitelje kvalitetnih burgerjev smo v tem predlogu združili dve izmed najpopularnejših lokacij v centru mesta - Hoodburger (Nazorjeva ulica 4) ter Lars&Sven (Slovenska cesta 25). Oba se že vrsto let ponašata s široko ponudbo burgerjev iz lokalno pridelanih sestavin. Na voljo sta tudi na več lokacijah izven središča Ljubljane.

Slika je simbolična.

Burek Olimpija

Za konec smo na seznam uvrstili še hitro hrano v pravem pomenu besede. Kultni in večkrat nagrajeni ponudnik te balkanske specialitete je v glavnem mestu prisoten že od leta 1979. Slovi predvsem po okusnih burekih in hitri postrežbi - popolno za tiste v hudi časovni stiski.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kako je ime prekmurskemu glasbeniku Kreslinu?

Starejše novice