Slika je simbolična.
Ustvarjeno dne
Čet, 3.9.2020 07:30
Zaradi skoka na glavo sta reševalca najprej klicala varnostnika, nato še policijo.

»Z ženo prideva v petek, 28.8., na bazen Kolezija ob 16.30h. Ona se gre preoblečt jaz pa počasi proti bazenu. Stopim na štartni blok olimpijskega bazena nakar reševalec, starejši gospod sivi lasje in njegova sodelavka reševalka Anastasija začneta piskat s piščalko kot nora,«

je zapis, na katerega nas je opozorila bralka, na Facebooku začel obiskovalec bazena, ki kasneje pojasni, da je stal na štartnem bloku in se pogovarjal s fantom zraven, ko je zaslišal piskanje reševalca, zato se je umaknil na rob bazena in od tam skočil na glavo, še zdaleč pa ni bil edini, ki je skakal. Reševalca sta ga nato poklicala k sebi in starejši reševalec je od njega zahteval, da zapusti kopališče.

»... povem mu da ne bom več skakal in da me je seznanil s pravili da je vse ok. Vidim, da model ni čist gladek in predlagam da mi vrnejo denar za karte in grem vn..( na bazenu sem bil komaj 15min ). Ni želel in odplavam.«

"INCIDENT" NA BAZENU KOLEZIJA v LJ Skočil na glavo in dobil 200EUR globe. Bom napisal na kratko, ampak do črke...

Objavil/a Jurc Frinc dne Torek, 01. september 2020

Najprej je reševalec poklical varnostnika, s katerim se je kopalec pogovoril, vendar je druga reševalka vseeno hotela poklicati še policijo. Prišla sta kar dva policista in policistka in mu odredili kazen za 200 evrov, saj da ni upošteval uradne osebe – varnostnika. Policisti so mu priznali, da takšnega primera še niso imeli, vendar so morali zaključiti postopek, ker so bili poklicani na kraj dogodka. Ostali kopalci so se zgražali nad dogodkom in niso mogli verjeti, kaj se dogaja.

Vir: Facebook

Po komentarjih na Facebooku pa zgleda, da ne gre za osamljen primer in da so z dotičnim reševalcem plavalci že imeli probleme.

Vir: Facebook

Starejše novice