QUASAR sta Ljubljanski dvojec Mario Marolt aka Elektrosaurus in Sandro Smarčan aka Organon, kontinuirana člana chilli space gibanja in protagonista deep elektronike.
Ustvarjeno dne
Pet, 31.7.2020 16:39
Nedelja, 2. avgust

V sklopu festivala Dogajanje pred Škucem ste ob 12. uri vabljeni na zaključni dogodek študentske pop-up razstave Podmladek 5. Ob 17. uri se ima za zgoditi delavnica za otroke in mlade Sitotisk express: Svobodni. Pridite s tekstilom, na katerega boste prelili svoje ideje. Ob 18. uri vas bo zabaval Cirkus fantasticus s cirkuško delavnico za otroke pod vodstvom Danijele Zajc. Ob 19. uri pa začne deep elektroniko sukati Chilli Space dvojec QUASAR.

QUASAR sta Ljubljanski dvojec Mario Marolt aka Elektrosaurus in Sandro Smarčan aka Organon, kontinuirana člana chilli space gibanja in protagonista deep elektronike. Projekt se je začel pred dvemi leti kot live jam druženje. Pred kratkim sta izdala svoja prva EP na Bandcampu. Za tokratni Cilli Space večer sta pripravila live act na katerem bosta predstavila svojo produkcijo. Poleg livacta bo za chill ambient poskrbel Nitz.

V Kinodvoru si lahko ob 16. uri in 15 minut otroci ogledate film Naprej. Gre za novo fantazijsko dogodivščino studia Pixar/Disney, ki nas spomni, da je čarobnost vsepovsod in v vsakem od nas.

Slovenski etnografski muzej od 13. ure pa do 21. ure vabi na brezplačen ogled njihovih zbirk. Razstave na ogled:
- Občasna razstava SEM Bosi. Obuti. Sezuti.
- Gostujoča razstava Hrvaške otroške igrače med tradicijo in sodobnostjo
- Osebna razstava Arkan Al Nawas: Vesolje deluje
- Stalne razstave Med naravo in kulturo in Jaz, mi in drugi: podobe mojega sveta ter stalna postavitev Lectarstvo je krajcarkšeft: Krbavčičeva svečarska in medičarska delavnica in trgovina iz Ljubljane.

Galerija Jakopič ob 16. uri in 30 minut organizira redno nedeljsko javno vodstvo po razstavi sodobne indonezijske družbeno zavzete fotografije Videnje 20/20: Skupnost.

Mini teater na Križevniški v sklopu dogodkov Mini poletje avgust 2020 ob 18. uri ponuja ustvarjalni dogodek za otroke HOP V VESOLJE. Izdelali si boste raketo in s pisano druščino pobegnili v vesolje. Bi se pridružili? Dogodek je brezplačen.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kateri veliki ptič je najbolj značilen za Prekmurje?

Starejše novice