Ustvarjeno dne
Sre, 3.8.2022 10:02
Bralci Ljubljanainfo ste izbrali, kje pripravljajo najboljše čevapčiče v prestolnici in okolici: Predstavljamo Street food Ajda.

Bralci Ljubljanainfo ste izbrali, da si laskavi naslov za naj čevapčiče zasluži Street Food Ajda, ki deluje že od leta 1988, najdete pa jih Trgu osvobodilne fronte 13, nasproti glavne ljubljanske avtobusne postaje.

Za Ljubljanainfo nam je Tahir Ademi, ki je lastnik podjetja Street food Ajda, povedal, da jim zmaga vsekakor pomeni priznanje za dobro delo in jim daje zagon za delo vnaprej in morebitne širitve.

Dolgoletne stranke se vračajo zaradi prijetnega ambienta

Gostinski lokal redno obnavljajo v skladu z modernimi smernicami v gostinstvu, je poudaril.

»Mislim, da gre tukaj za skupek več faktorjev. Naše stranke so dolgoletne in se po mojem mnenju z veseljem vračajo zaradi prijetnega ambienta, ki ga imamo v lokalu,« je dejal.

Skrivnostni recept za priljubljene mesne svaljke

Čevapčiči so zagotovo zmagovalci poletnih piknikov. Vsak ima svoj recept, na katerega prisega, zato smo zanj povprašali tudi gostinski lokal, ki je po mnenju bralcev Ljubljanainfo absolutni zmagovalec v pripravi mesnih svaljkov.

»Za izdelavo naših čevapčičev uporabljamo zgolj mlado govedino slovenskega izvora, za katerega recept ostaja vsa leta enak, kljub morebitnim spremembam v kuharskih zasedbah lokalov,« je dodal.

Lastnik gostilniškega lokala Street food Ajda je dodal, da potrebam lokala sproti prilagajajo število zaposlenih, da zadostijo potrebam gostov.

Zmaga jim daje zagon za morebitne širitve v prihodnosti, je še izpostavil.

Starejše novice