Vir leve fotografije: Facebook Bojan Zupančič; vir desne fotografije: osebni arhiv Peter Flegar
Profile picture for user Nika Vajnhandl Nika Vajnhandl
Ustvarjeno dne
Pet, 4.3.2022 17:54
Organizatorji Gozda strahov niso postavili 'grmade dojenčkov'. Opozarjajo na pogostost podobnih prizorov, na katere lahko naletimo na Golovcu.

Spomnimo, sprehajalci so na Golovcu naleteli na strašljiv prizor. Opazili so 'grmado dojenčkov'.

Lutke dojenčkov so bile obešene za glavo, nekatere so celo bile pobarvane z rdečo ali črno barvo. Večina jih je bilo brez oblačil, nekaterim so manjkale okončine, celo glava.

Avtor objave na Facebooku je za Ljubljanainfo sicer povedal, da meni, da je 'grmada dojenčkov' ostala še od dogodka Gozd strahov, ki se je 25. februarja odvijal pri Brunarici Zadvor.

Na Golovcu obesili tudi medvedke

Govorili smo z organizatorji dogodka Gozd strahov, in jih vprašali, ali so 'grmado dojenčkov' »pozabili pospraviti« oni.

Odgovarjajo, da z 'grmado dojenčkov' nimajo nič, so pa dojenčke opazili tudi oni, saj je na območju, kjer je bilo možno videti strašljiv prizor, dejansko potekal dogodek Gozd strahov: 

»Ker smo na območju imeli Gozd strahov, smo ob naši poti dojenčke opazili tudi mi, vendar smo mislili, da so jih na pustno soboto postavili vaški otroci – najstniki - oziroma kakšen drug »umetnik«, namreč podobni prizori na tem terenu niso nič novega. So pa dojenčki naslednje jutro, ko smo pospravljali, že izginili.«

Ob tem so posredovali fotografijo, ki priča, da so na omenjenem območju 'obesili tudi medvedke'.

Foto: Osebni arhiv Peter Flegar

Z 'grmado dojenčkov' niso imeli nič

In kaj organizatorji Gozda strahov pravijo na to, da mnogi s prstom kažejo nanje? 

»Za »Facebook strokovnjake« se ne obremenjujemo preveč, ker nas kot ustvarjalce grozljive adrenalinske izkušnje pretrese le malo grozljivih stvari. Veseli pa nas, da se o Gozdu strahov tako množično govori.«

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kakšne barve je sonce?

Starejše novice