Profile picture for user Nika Vajnhandl Nika Vajnhandl
Ustvarjeno dne
Sre, 24.3.2021 06:24
Jutranji telovadci Šole zdravja telovadijo že skoraj povsod po Ljubljani, od danes naprej pa bodo tudi v parku Tivoli.

Društvo Šola zdravja je nevladna organizacija, ki združuje ljudi z namenom izvajanja jutranje vadbe na prostem v vseh letnih časih. 

Z redno vadbo »1000 gibov« krepijo telo in duha, ponujajo možnost širjenja kroga znancev in pridobivanja novih prijateljev.

Društvo Šola zdravja skrbi tako za fizično in psihično zdravje posameznika kot tudi za socializacijo, ki je pomemben dejavnik za kakovost življenja.  

Pride lahko vsak, vsak dan!

Vsako jutro telovadijo pol ure na prostem - na javnih površinah: ob rekah, jezerih, morju, na travnikih, igriščih, parkiriščih, v parkih … 

Vaje, ki so primerne za vsakogar, vodijo usposobljeni prostovoljci. 

Poskušajo ozaveščati, da z redno in zmerno telesno dejavnostjo preventivno in pozitivno vplivamo na svoje zdravje. Začeti dan z gibanjem pomeni, da naš vsakdan obogatimo z dobro voljo in vadbo v dobri družbi.

Pridružite se jim lahko vsak delovni dan ob 8. uri, gibanje z njimi pa je brezplačno. Vadba se izvaja na kotalkališču pri bazenu Tivoli.

»Mi se dobivamo zunaj, na svežem zraku in s 30 minutnim gibanjem na dan preganjamo vse vrste virusov stran. V dobri družbi se boste razgibali, sprostili, razbremenili in nasmejali. Če vas mika, pridite in se prepričajte v naš že 12 let star recept – »1000 gibov,« vabi društvo.

Starejše novice