Vir: Instagram profil Domozlom
Anonimnež (ni preverjeno)
Tor, 24.1.2023 11:20
Nepremičninski trg je razburila nova najemniška ponudba.

Na družbenem omrežju Twitter in Instagram profilu »Domozlom« je zaokrožila prav posebna nepremičninska ponudba, v kateri lastnik stanovanje, veliko sto kvadratnih metrov, tretje gradbene faze, oddaja za 500 evrov na mesec.

Stanovanje, ki se nahaja v središču mesta, in sicer na Dvornem trgu, bi se oddajalo v najem za deset ali maksimalno dvajset let. Najemnik pa bi vse potrebne investicije obnove moral opraviti na svoje lastne stroške, te pa bi nato, seveda, ostale v stanovanju.

Mnenja so deljena

Odkar je nepremičninski oglas ugledal luč sveta, je na nepremičninskem trgu završalo. 

Mnenja so deljena. Mnogi so mnenja, da gre za popolnoma odlično ponudbo, predvsem glede na lokacijo ter trajanje najemniške pogodbe, spet drugi, da gre pri ponudbi za totalen absurd in le še eno nepremičninsko norost.

»Ampak tole zares ni slab deal za 100 kvadratnih metrov za center. Vse je odvisno, za koliko časa lahko fiksiraš ceno in pogodbo,« je dejal eden izmed uporabnikov Twitterja.

»Dej mi petsto evrov, jaz ti dam v najem luknjo«

Spet drugi pa so bili mnenja, da je nepremičninski trg s tovrstno ponudbo dosegel novo dno.

Uporabnica, ki je delila novico, je zapisala, da ponudbo vidi v smislu: »Dej mi petsto evrov, jaz ti dam v najem luknjo.«

Komentarji (1)

Stanko (ni preverjeno)

Ja,ponudb take vrste je že bilo ! Najemnik adaptiral in opremil, nato pa dobil brco . Najemodajalec je preprosto prekinil pogodbo, ali pa dodal kakšne nove neizvedljive pogoje .
Takšno najemodajalstvo, bi morali z zakonom prepovedati ! V takšnih primerih je bolje takšno razbitino kupiti in urediti po svoje !

Starejše novice