Profile picture for user Patricija Fašalek P. F.
Ustvarjeno dne
Sre, 25.5.2022 10:30
V Zgornji Šiški je starejša gospa psom nastavljala grozljive vabe: v pečeno piščančje meso je nastavila žico in koščke, ob zaužitju katerih bi se psi lahko hudo poškodovali, raztrosila po travniku.

Po družbenih omrežjih je zaokrožilo opozorilo, da ženska na travniku v Zgornji Šiški, kjer se vsako popoldne igrajo psi iz soseske, nastavlja meso z žico. Pri delu jo je zalotil eden od lastnikov psov, saj je vabe iz piščančjega mesa trosila po travi ravno v času, ko je peljal svojega mladiča na sprehod.

V okolici Zgornje Šiške lastniki psov že dolgo opozarjajo druge pasje sprehajalce, naj bodo pozorni na območju okoli blokov zaradi strupov, ki jih psom radi nastavljajo sosedje. V preteklosti so se psi v tej okolici že zastrupili, nekatere strupe pa naj bi nastavila ravno ta gospa, ki je sedaj poskrbela za mesno vabo z žico. 

Psi namreč meso zavohajo, mnogi med njimi ga hitro pogoltnejo, lastniki pa v visoki travi težko vidijo, kaj je pes pobral s tal in kaj je pojedel. Ni si težko predstavljati, kaj pasjim organom naredi žica, ki se skriva v mesu.  

Vir: Instagram profil nezkasmolinsky

Dobila bo borih 80 evrov kazni

Ko so lastniki psov gospo zasačili pri grozljivem početju in videli, kaj se skriva v mesu, ki ga je namensko posipala po travniku, se je na kupu nemudoma zbralo več pasjih sprehajalcev, ki so na Instagramu delili opozorilno objavo za ostale lastnike psov, naj se izogibajo travniku okoli telovadnice osnovne šole Vodnik na Adamičevi ulici.

Incident so tudi takoj prijavili policiji, ki se je hitro odzvala in na kraj dogodka prišla v pičlih desetih minutah. Primer preiskujejo, storilko bodo oglobili z 80 evrov kazni, so za Ljubljanainfo povedali ob incidentu navzoči lastniki psov.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kako je ime prekmurskemu glasbeniku Kreslinu?

Starejše novice