Vir: Odprta Kuhna
Profile picture for user Rebeka Sivka R. S.
Ustvarjeno dne
Čet, 27.1.2022 14:57
Znan je datum otvoritve desete sezone Odprte kuhne.

Deseta sezona Odprte kuhne bo kmalu tu. 

Priljubljeno stičišče uživačev in kulinaričnih raziskovalcev, gurmanska tržnica Odprta kuhna, letos vstopa v jubilejno deseto sezono, ki se bo predvidoma pričela v petek, 18. marca

Do konca oktobra

Dobrote z vseh koncev Slovenije si bodo obiskovalci Pogačarjevega trga lahko privoščili vsak sončni petek do konca oktobra, ob praznovanju obletnice pa organizacijska ekipa snuje tudi vrsto novosti in posebnih doživetij.

Odprta kuhna velja za osrednji družabni dogodek v prestolnici in eno njenih najbolj prepoznavnih turističnih znamenitosti, na kateri se je doslej predstavilo več kot 300 obedovalnic z vseh koncev države.

Vplivala na številna področja

»Ko se ob pripravah na novo sezono oziramo nazaj, skoraj ne moremo verjeti, kako pomembno je Odprta kuhna vplivala na številna področja življenja.

Zaznamovala je družabno življenje v prestolnici, oživila dolgo neizkoriščen del mestnega središča, oblikovala nov koncept organizacije trajnostno naravnanih projektov, ustvarila čudovito skupnost ter obiskovalce opomnila, da si ob koncu tedna zaslužijo v odlični družbi uživati ob dobri hrani in pijači,« sta vtise strnila soustanovitelja Odprte kuhne Alma in Lior Kochavy.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kakšne barve je sonce?

Starejše novice