Profile picture for user Rebeka Sivka R. S.
Ustvarjeno dne
Sre, 1.9.2021 07:00
Če imate inovativne ideje in želite stopiti na samostojno podjetniško pot, potem je ta razpis za vas.

Bodoči podjetniki, ki želijo razviti svoje inovativne in napredne ideje ali zagnati svoje podjetje, se lahko prijavijo na četrti razpis Podjetno nad izzive v Ljubljanski urbani regiji. 

Regionalna razvojna agencija Ljubljanske urbane regije je objavila že četrti razpis za vključitev v projekt Podjetno nad izzive v Ljubljanski urbani regiji, ki je namenjen vsem, ki imajo inovativne in napredne ideje ter si želijo stopiti na samostojno podjetniško pot, manjka pa jim nekaterih ključnih znanj.

Program je oblikovan tako, da udeleženci v štirih mesecih osvojijo znanja in veščine, ki so nujni za uspešen in učinkovit razvoj ideje ter zagon podjetja.

Kdo lahko sodeluje?

V projekt se lahko vključijo osebe s poslovno idejo, ne glede na starost, stopnjo izobrazbe ali status brezposelne osebe.

Pogoj je, da imajo kandidati prijavljeno stalno ali začasno bivališče v eni od 26 občin Ljubljanske urbane regije ter da lahko pred pričetkom podpišejo pogodbo o zaposlitvi za določen čas štirih mesecev.

Kaj vas čaka? 

V okviru projekta bodoče podjetnike čaka zaposlitev na agenciji ter popolno podporno podjetniško okolje.

S pomočjo mentorjev in uspešnih podjetnikov ter strokovnjakov z različnih področij bodo pridobivali številna znanja, vse od razvoja poslovne ideje do izdelave poslovnega modela in načrta, marketinških in promocijskih aktivnosti, poslovne komunikacije, pridobivanje virov financiranja in osnovna pravna ter finančna znanja.

Prijave

Razpis je objavljen na spletni strani Regionalne razvojne agencije ljubljanske urbane regije.

Prijave so možne do 17. septembra, udeleženci pa bodo v projekt vključeni predvidoma s 1. novembrom.

Informativni dan bo potekal 6. septembra ob 10. uri v veliki sejni sobi, Stavba B, Tehnološki park 19, 1000 Ljubljana oziroma v primeru novih ukrepov preko povezave Zoom. Prijava na informativni dan je obvezna.

Starejše novice