Slika je simbolična.
Profile picture for user Ljubljanainfo Ljubljanainfo
Ustvarjeno dne
Pet, 9.12.2022 20:00
Če jesen nakaže vonj po kostanjih, pa v veselem decembru premraženi noski zaznajo vonj po kuhanem vinu. Kje postrežejo najboljšega?

Nobena pijača pozimi ne pogreje tako, kot pogreje kozarček kuhanega vina na stojnici ali v gostinskem lokalu. Pod prazničnimi lučkami ima to še poseben čar.

Naj je belo ali rdeče, vsak ima lokal, stojnico, kmečki turizem, kamor najraje zavije na 'kuhančka'.

Od kot se vije najslajši vonj? Kje pripravljajo naj kuhano vino? 

V uredništvu Ljubljanainfo izbiramo naj kuhano vino v Ljubljani in okolici. Sodelovanje je preprosto. V spodnji vprašalnik vnesite lokal, stojnico, kmečki turizem, ki po vašem mnenju postreže najboljše kuhano vino pri nas. 

Bralci Ljubljanainfo izbirate najboljše kuhano vino pri nas. Izpolnite spodnji vprašalnik in s predlogi pomagajte najti tisti lokal, kmečki turizem ali stojnico, ki pripravlja naj kuhano vino. 

Kako izberemo naj kuhano vino? 

Zbiranje predlogov za naj kuhano vino traja do ponedeljka, 19. decembra, do polnoči. V uredništvu bomo nato izmed vseh predlogov zbrali največkrat predlagane lokale, kmečke turizme, stojnice. 

Za tem boste ponovno na vrsti vi. Predlogi, ki jih boste predlagali največkrat, bodo šli na glasovanje. Tisti z največ glasovi bo tako prejel laskavo titulo ponudnika naj kuhanega vina po izboru bralcev Ljubljanainfo

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kateri veliki ptič je najbolj značilen za Prekmurje?

Starejše novice