Vir: Planet (posnetek zaslona)
Profile picture for user Ljubljanainfo Ljubljanainfo
Ustvarjeno dne
Čet, 13.1.2022 19:56
Mariborčanka Carmen Osovnikar, ki smo jo spoznali v resničnostnem šovu Sanjski moški, nato pa še kot vražjo damo, je na družbenem omrežju delila zgodbo o tem, da jo je obiskala policija. Kaj je bil razlog?

Vražja dama se je v času snemanja resničnostnega šova okužila z koronavirusom. Takrat je preko družbenih omrežij sporočila, da je v karanteni. 

Ko se je karantena iztekla, se je vrnila na snemanje Vražjih dam. A nekateri ji, kot kaže, niso verjeli, da je okužbo že prebolela.  

Podali anonimno prijavo

Kot je povedala, ni takoj javila, da se je okužila s covidom, ampak šele nekje na sredini karantene. To je storila, ker je, kot pravi, »takoj vedela, kaj bo. Da bodo ljudje šteli, koliko dni bom v karanteni.«

Ko so nadaljevali s snemanjem pri njej doma, jo je na dvorišču pričakala policija. Kot je povedala, je začudeno gledala, kaj se dogaja. Povprašala je policaja, ki sta ji odgovorila: »Bila je anonimna prijava, da pri vas poteka žurka, da imate glasbo zelo naglas.« Carmen je prijava šokirala. 

Kot pravi, ni bilo nobene glasne glasbe. »Ko snemaš ne moreš imeti glasbe, ker se potem ne slišijo glasovi,« je povedala. 

A to ni bilo vse. Nekdo je podal prijavo, da se na tej zabavi nahaja oseba, ki bi morala biti v karanteni. Carmen je takoj vedela, da mislijo njo in policistom ponudila, da jim pokaže dokumente, da je njena karantena že minila. 

Kot pravi, sta se policaja samo nasmejala in rekla: »Ja prosim, če vam ni odveč«. Rekla sta, da sta mogla priti, ker je bila anonimna prijava. »Res žalostno, da ljudje nimajo svojega življenja in se morajo ubadati z drugimi. Žalostno, a resnično,« je zaključila opis prigode.

Starejše novice