Foto: Pexels
Ustvarjeno dne
Tor, 29.12.2020 12:13
Ljubitelji filmov, ki boste novo leto pričakali v domačem kavču, lahko Silvestrovo preživite v družbi Kinodvora. Letos lahko namreč filmske poslastice uživate kar preko spleta.

Silvestrovo boste začeli s Kinobalonovim filmom Najboljši Sune (med 16. in 20. uro), ki prinaša veliko akcije in zabave za vso družino. Suna tokrat čaka dilema: koga postaviti na prvo mesto – dedka ali simpatijo? Tovrstne odločitve res niso mačji kašelj. Za povrh vsega pa mu štrene meša še prihodnji jaz.

Filmski program se bo nadaljeval s filmom Nažgani (med 18. in 22. uro), zgodbo o štirih prijateljih, ki se lotijo nenavadnega eksperimenta, da bi ugotovili, ali lahko z malce alkohola postanejo srečnejši ljudje in boljši učitelji.

Na voljo 188 vstopnic

Spletni nakup vstopnic že poteka. Za vsak film je na voljo natanko 188 vstopnic, kolikor sedežev šteje Kinodvorova dvorana na Kolodvorski 13.

V Kinodvor tudi po darila

V Kinodvoru ponujajo zanimiva decembrska darila. Svojim najdražjim lahko poleg vstopnic za ogled predstav in filmov na DDV-jih med drugim poklonite tudi leposlovje in strokovno literaturo s področja filma ter majčke in zvezke.  

Kinodvor lahko vašim obdarovancem darilo pošlje kar po pošti skupaj z izvirno kartico s posvetilom.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kateri veliki ptič je najbolj značilen za Prekmurje?

Starejše novice