Posnetek cestne kamere Lipice v smeri Jesenice. Vir: Promet.si
Profile picture for user ninavodeb Uredništvo Ljubljanainfo [email protected]
Ustvarjeno dne
Tor, 27.10.2020 09:25
Gorenjski policisti opozarjajo, da se je na gorenjski avtocesti pojavil zastoj tovornih vozil pri izvozu Lipce v smeri Karavank. Kolona se še povečuje. Zastoj tovornih vozil pa je tudi na štajerski avtocesti pred Šentiljem.

Kot svetujejo policisti, naj ima zadnje tovorno vozilo vključene vse smernike, vozniki tovornih vozil pa naj ne zapuščajo kolone. Kot še opozarjajo, je "vožnja za tovorna vozila skozi Jesenice prepovedana, zato naj izvoze pustijo proste za osebni promet." Voznikom osebnih vozil pa PU Kranj svetuje uporabo izvoza Lesce in Radovljica.

"Ceste so mokre in spolzke. Pozivamo k prilagojeni hitrosti vožnje in ustrezni varnostni razdalji. Zaradi slabše vidljivosti ročno vklopiti  luči na vozilu, da se bo videl tudi zadnji del vašega vozila," še opozarjajo iz Policijske uprave Kranj.
 

Poleg zastoja na gorenjski avtoscesti se je pojavil zastoj tovornih vozil tudi na štajerski avtocesti pred Šentiljem. Vozila stojijo tudi na voznem pasu, zato vozite previdno, opozarjajo na Promet.si.

[▶️🇦🇹 KARAVANKE, ŠENTILJ] 🚛 Še vedno beležimo daljše zastoje tovornih vozil na štajerski in gorenjski avtocesti proti...

Objavil/a Promet.si dne Torek, 27. oktober 2020

Starejše novice