Profile picture for user Ljubljanainfo Ljubljanainfo
Ustvarjeno dne
Čet, 20.10.2022 13:09
V novem butiku slaščic La Mousse Gousse na Starem trgu boste našli dobrote, ki izstopajo tako po videzu kot po okusu.

Ljubitelji sladkega so v Ljubljani od začetka oktobra bogatejši za novo lokacijo, kamor bodo lahko skočili po dobrote za popoldansko sladkanje ali za popestritev službenega odmora.

Na Starem trgu se je odprla poslovalnica La Mousse Goose, prodajalna ljubkih butičnih tortic s francoskim pridihom, ki je tudi s svojim interierjem prava paša za oči.

Lastnica La Mousse Goose, slaščičarka Lucija Vučak, je tri leta preživela v Franciji in duh tamkajšnjih slaščičarnic in pekarnic uspešno prenesla tudi v center Ljubljane. Celo nekatere slaščice nosijo imena, ki so povezana s Francijo ali francosko kulturo.

Na slovenskem trgu so butične slaščice La Mousse Goose prisotne že približno dve leti: morda ste jih zasledili na Odprti kuhni, naročili prek Wolta ali celo obiskali njihov atelje na Dunajski cesti. A glavnino naročil so do zdaj prejeli prek instagrama, kjer jim sledi že skoraj 7000 ljudi.

Zato bo butik v osrčju Ljubljane gotovo dobrodošel za vse, ki se želijo pred naročilom kakšne večje sladice seznaniti z njihovimi monoporcijskimi torticami.

Okusi so raznoliki, zato se bo gotovo našlo nekaj za vsakogar: od slaščic s pistacijo in čokoladnih mojstrovin pa do osvežilnih mangovih, breskvinih in jagodnih tortic, ponujajo pa tudi slastne cimetove rolice.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kakšne barve je sonce?

Starejše novice