Profile picture for user Rebeka Sivka R. S.
Ustvarjeno dne
Čet, 2.9.2021 06:55
V ljubljanskem nakupovalnem središču Citypark se boste lahko od danes do sobote cepili proti koronavirusu.

V Cityparku se lahko od danes do sobote cepite proti koronavirusu. 

Na strehi Cityparkove parkirne hiše bo na voljo mobilna enota za cepljenje proti koronavirusu. Cepljenje bo potekalo od danes, 2. septembra, do sobote, 4. septembra. 

Cepite se lahko danes in v petek med 15. in 20. uro ter v soboto med 10. in 19. uro.

Na cepljenje se ni treba predhodno naročiti. Vsi, ki se želite cepiti, morate imeti s seboj kartico zdravstvenega zavarovanja in osebni dokument. V mobilni enoti se lahko sicer cepijo samo polnoletne osebe. Izbirate lahko med cepivoma Pfizer/Biontech in Janssen. Cepljenje izvaja Zdravstveni zavod Zdravje

V Cityparku se lahko tudi testirate

Še vedno pa se lahko v Cityparku oziroma pred glavnih vhodom v središče tudi testirate na koronavirus, in sicer od ponedeljka do sobote med 9. in 20. uro.

Cena testiranja znaša 10 evrov z vključenim tiskanim potrdilom. Testirajo se lahko le zdrave osebe brez simptomov. Naročanje ni potrebno. Plačilo je možno z bančno kartico ali prek QR kode.

SMS potrdilo prejmete v roku 30 minut do 2 ur, tiskano potrdilo pa v nekaj minutah. Testi so brezplačni za osebe, ki opravljajo dejavnosti, v katerih je testiranje obvezno. Prav tako so do brezplačnega testa skladno z odločbo vlade upravičeni tudi študentje. 

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kako je ime prekmurskemu glasbeniku Kreslinu?

Starejše novice