Foto: POP TV
Profile picture for user Ljubljanainfo Ljubljanainfo
Ustvarjeno dne
Pon, 14.3.2022 12:40
Njegovim ljubezenskim prigodam smo lahko sledili v šovu Ljubezen po domače, ko se je trudil osvojiti srce samozavestne Darje. Tekmovalec šova se zdaj podaja v boj za poslanski stolček, kandidiral bo na listi SDS.

Marko Posavec, ki ga je širna Slovenija spoznala kot snubca Darje Tomažin v resničnostnem šovu Ljubezen po domače, se je podal v politiko. 

Kot je razvidno iz njegovega profila na družbenem omrežju Twitter, bo Posavec kandidiral za poslanca, in sicer na listi SDS.

Spomnimo … Posavca smo gledalci spremljali pred tremi leti. V resničnostnem šovu Ljubezen po domače se je za srce Darje boril skupaj z Brankom Cvekom.

'Brane iz Lublane' se je v priljubljeno oddajo vrnil v aktualni sezoni. 

Kot je mogoče opaziti, se je Posavec očitno spoprijateljil z 'rivalom' Brankom, saj večkrat skupaj preživljata prosti čas, slike pa objavljata na družbena omrežja. 

Gledalci Ljubezni po domače so si Marka gotovo najbolj zapomnili po tem, da je tik pred koncem Darji priznal, da se je med snemanjem zaljubil in našel simpatijo v drugi ženski. Njegovo srce je osvojila Nataša. 

Tudi tisti, ki šova Ljubezni po domače niso gledali, so ga zagotovo že opazili na malih zaslonih. Nastopil je namreč v več oglasnih spotih, med drugim v oglasu za trgovino Hofer.

Za snemanje oglasa, v katerem ima glavno vlogo Lado Bizovičar, je smuknil celo v baletno opravo in oblekel baletno krilo.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Priimek aktualnega predsednika države?

Starejše novice