Profile picture for user Ljubljanainfo Ljubljanainfo
Ustvarjeno dne
Pet, 21.8.2020 09:55
Danes smo v Murski Soboti tudi uradno dobili McDonalds. Ta je svoja vrata odprl ob 8.00 uri in pričakal prve stranke.

Že nekaj tednov v Murski Soboti stoji prepoznavni znak McDonaldsa, tudi prostori so že končani in čakajo na prve stranke. To se je zgodilo danes ob 8.00 uri, ko je McDonalds prvič odprl svoja vrata

To je že 21-ta McDonalds restavracija v Sloveniji in se razprostira na 450 kvadratnih metrih površine, investicija pa je znašala okoli 2,5 milijona evrov. Ob tem so v znani restavraciji poskrbeli za več kot 60 zaposlitev.

Prostori so opremljeni z najsodobnejšo opremo, ki bo gostom ponujala prepoznavno hrano, široko ponudbo slaščic in kave, na voljo pa bo tudi McDrive, kjer bo prevzem hrane možen iz avtomobila. 

Postrežba tudi do mize

To bo drugi Mcdonalds v Sloveniji, v katerem bodo stregli in boste hrano dobili do mize. Edini takšen doslej je bil v Celju. Hrano boste namreč lahko naročili na avtomatu in vam jo bodo prinesli do mize. 

Trend postrežbe v McDonaldsu gre namreč v to smer, takšna praksa je najpogostejša v Angliji. Tam si hrano lahko naročite od mize preko aplikacije na telefonu.

Po svetu lahko od danes naprej obiščemo kar 38.695 restavracij McDonalds, zadnja se je tej verigi priključila tudi Murska Sobota. Kakšen doprinso mestu bo imela, bo seveda pokazal čas. 

V njihovih prehrani boste lahko uživali vse dni v tednu. Od ponedeljka do četrtka bo delovni čas od 7.00 do 23.00, ob petkih in sobotah bodo odprti uro dlje, do polnoči, ob nedeljah in praznikih pa se bodo vrata restavracije odprla ob osmih zjutraj in bodo odprta vse do 23.00.

Foto: Jure Banfi

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kakšne barve je sonce?

Starejše novice