Profile picture for user rebeka krasovec Uredništvo Ljubljanainfo [email protected]
Ustvarjeno dne
Tor, 12.1.2021 21:59
Si želite svoje inovativne in napredne ideje razvijati v okviru projekta Podjetno nad izzive v Ljubljanski urbani regiji (PONI LUR)? Sedaj se lahko prijavite in postanete član druge skupine bodočih podjetnikov.

Rok za prijavo na razpis je petek, 29. januar 2021. Udeleženci programa bodo pridobili vsa potrebna znanja in veščine za uspešen in učinkovit razvoj svoje ideje ter zagon novega podjetja. Deležni bodo štirimesečne zaposlitve in popolnega podpornega podjetniškega okolja, v katerem lahko uspešno razvijejo in realizirajo lastne poslovne ideje.

Priložnost za 12 novih idej

V okviru razpisa 12 udeležencem ponujajo priložnost za razvoj podjetniške ideje. Udeleženci se bodo pod mentorstvom različnih vrhunskih strokovnjakov in uspešnih podjetnikov izobraževali na različnih področjih podjetništva, ki jih ob vstopu na samostojno podjetniško pot potrebujejo.

Vir: MOL.

Komu je razpis namenjen

V projekt se lahko vključijo posamezniki s poslovno idejo, ne glede na starost, stopnjo izobrazbe ali status brezposelne osebe. Pogoj je, da imajo kandidati prijavljeno stalno ali začasno bivališče v bivališče v eni od 26 občin Ljubljanske urbane regije ter da lahko pred pričetkom podpišejo pogodbo o zaposlitvi za določen čas štirih mesecev. To pomeni, da morajo biti na dan vključitve brez statusa zaposlitve, študenta, idr.

Rok za prijavo

Rok za prijavo na razpis je petek, 29. januar 2021. Celoten razpis najdete tukaj. Vse zainteresirane vabijo tudi na predstavitev projekta, ki bo v četrtek, 21. januarja, ob 10. uri v Tehnološkem parku Ljubljana (Stavba B). V primeru podaljšanja omejevalnih ukrepov zaradi epidemije bo predstavitev potekala preko Zooma. Prijave so obvezne, zbirajo jih tukaj

Dodatne informacije v zvezi z javnim razpisom in razpisno dokumentacijo lahko dobite vsak delovni dan (do 25. januarja 2021) med 8. in 13. uro na telefonski številki 01 306 19 02 oziroma na elektronskem naslovu [email protected].

Starejše novice