Profile picture for user Nika Vajnhandl Nika Vajnhandl
Ustvarjeno dne
Sob, 22.5.2021 08:00
Ste kdaj razmišljali o nakupu vikenda, kjer bi se lahko povsem sprostili in odklopili. V Ljubljani in okolici se jih najde kar nekaj. Preverili smo, kateri so najdražji.

Zgornja Javoršica - 215.000,00 evrov

V Zgornji Javoršici prodajo vikend hišico, ki leži na idilični, sončni in mirni lokaciji z odprtim pogledom na Kamniško Savinjske Alpe. Samostojna počitniška hiša se razteza v treh etažah na 100 m2 z urejeno dovozno potjo. Hiša je zgrajena leta 1979 in ji pripada 947 m2 zemljiške parcele. Med letom 2004 in 2005 je bila hiša v celoti obnovljena, vključno z žlebovi, fasado in streho. Na zemljišču se nahaja tudi manjši enostaven objekt, ki se uporablja kot drvarnica. Okolica hiše je ozelenjena z zelenico, večjimi in manjšimi drevesi, okrasno zasaditvijo in zelenjavnim vrtom. Pred hišo je urejeno prostorno asfaltirano parkirišče za več vozil.  Nakup hiše je zaradi njene lokacije, razporeditve in lege še posebej primeren za ljubitelje bližine narave ter ljubitelje prijetnega bivanja in lepih razgledov.

Podutik - 125.000,00 evrov

Nekje kilometer od končne postaje LPP številka 5 v Podutiku na poti Toško čelo, se na mirni in sončni lokaciji ob gozdu nahaja vikendica. Umaknjena je od prometnic in naselij. Na parceli stoji objekt v izmeri 36 m2. Ponujajo tudi možnost nadomestne gradnje na 48 do 50 m2 v vsaki etaži. 

Žeje - 205.000,00 evrov

V mirni vasici, v neposredni bližini Domžal prodajajo opremljen bivalni vikend. Zidana je prva etaža 8,5 x 8,5 metrov bruto z urejeno dnevno sobo in kuhinjo ter jedilnico, shrambo in kurilnico, kopalnico s toaleto. Na plošči je postavljen lesen vikend 4,5 x 5,5 metrov, kjer je spalnica in kopalnica s toaleto, ki ima lasten vhod v leseni del in delno pohodno mansardo. Spodnji - zidani del in zgornji - leseni del sta povezana z notranjim stopniščem. Poleg hiše je pokrita letna kuhinja 6 x 4 metrov in pokrit parkirni prostor za dve vozili. Na parceli je še vrtna uta za shranjevanje orodja in drv. Zelenjavni in zeliščni  vrt omogočata pridelavo zdravih domačih pridelkov, na cvetličnem delu pa se spočije oko. Prav tako je urejen sadni vrt - jablane, hruške, slive, breskve in štirje orehi, polno rodni. Hišo odlikuje mirna in sončna lega ter neposredna bližina Domžal in Ljubljane. Nadvse primerna je za ljubitelje narave in nabiralce gozdnih plodov ali stalno bivanje. 

Črni Vrh – 185.000,00 evrov

Za ljubitelje narave ponujajo v Črnem Vrhu nad Polhovim Gradcem v prodajo bivalni vikend s pripadajočim zemljiščem in objekti. Vikend je v izmeri 100 m2, pripadajoča parcela znaša 1,4 ha. Poleg se nahajata še kozolec ter vrtna lopa. Nepremičnina se nahaja na idilični lokaciji povsem stran od mestnega hrupa, ponaša pa se z enkratnim pogledom na okoliške hribe. Vikend je starejšega datuma vendar je bil pred leti popolnoma obnovljen. Vse pohištvo je iz masivnega lesa. Zaradi svoje lokacije je nepremičnina primerna tako za vsakodnevni kot občasni pobeg od vsakdana. 

Prezid - 185.000,00 evrov

Hiša stoji na lepi lokaciji. Leta 2009 je bila kompletno obnovljena - streha, elektrika, vodovod. V hiši je možno ogrevanje na drva ali kurilno olje. Mansardni del pa še ni dokončan. 

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Priimek aktualnega predsednika države?

Starejše novice