Vizija nastajajočega centra Rog (vir: MOL).
Profile picture for user Ljubljanainfo Ljubljanainfo
Ustvarjeno dne
Sre, 15.2.2023 07:00
V Rogu bo svoja vrata odprla Grashka Deli Ljubljana.

V Centru Rog, novem ustvarjalnem središču Ljubljane, katerega prenova oziroma gradnja naj bi bila zaključena letos, bo svoja vrata odprla Grashka Deli Ljubljana.

Grashka je mnogim poznano ime, saj njeni delikatesni izdelki rastlinskega izvora že nekaj časa navdušujejo vse tiste, ki jih privlači ideja naravi in živalim prijaznejše prehrane, ki se ponaša z inovativnim pristopom do kulinarike nasploh.

Linijo veganskih izdelkov Grashka lahko že nekaj časa najdemo na policah SPAR-a, lansko leto pa jo je Inštitut za nutricionistiko nagradil z nagrado s področja trajnosti.

Kaj bodo ponujali v Rogu?

Podjetje, ki je bilo sicer ustanovljeno leta 2021, bo v pritličju Centra Rog Ljubljančane razveselilo tako s trgovinico kot z bistrojsko ponudbo in tedensko ponudbo ulične hrane.

Ustanovitelj Grashke je soustanovitelj bivše restavracije Kucha. Za Delo je dejal, da je cilj podjetja razvijanje ponudbe delikatesnih izdelkov, ki temeljijo na rastlinskih in polnovrednih surovinah, ki si jih v svojem hladilniku želi vsak potrošnik.

Ekipa Grashke na svoji spletni strani napoveduje razgiban in svečan otvoritveni dogodek ter kulinarično avanturo. Odprtje lahko verjetno pričakujemo jeseni, ko naj bi se za javnost odprl opremljen in urejen Center Rog.

V Centru Rog bodo poleg knjižnice še večnamenska dvorana, rezidenčni studii, gostinski lokali, individualni in skupinski studii ter skupnostne proizvodne delavnice.

Grashka Deli je tako trenutno eden prvih gostinskih ponudnikov v bodočem Rogu, za katerega smo izvedeli.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Priimek aktualnega predsednika države?

Starejše novice