Foto: Mediaspeed
Profile picture for user zalastritof Z. Š.
Ustvarjeno dne
Sre, 29.12.2021 21:20
Na družbenih omrežjih je završalo. Jonas Žnidaršič je napovedal, da bo kandidiral za poslanca v državnem zboru.

Na družbenem omrežju Twitter je Jonas Žnidaršič, voditelj in igralec, v svojem stilu objavil pomenljiv videoposnetek, v katerem se pogovarja po telefonu. 

»Kandidiral bom za poslanca, ker mi je zadosti tega sranja. Vse boš zvedel po novem letu. Srečnega pa zdravega pa doma pozdravi,« izpostavi v promocijskem videoposnetku. 

Šala ali resnica?

Kadar gre za Jonasa Žnidaršiča, ki vedno skriva kakšno šalo v rokavu, je včasih težko presoditi, ali gre za resnično trditev ali pa za še eno izmed potegavščin. 

A tokrat kaže, da gre zares. Portal 24ur poroča, da naj bi na državnozborskih volitvah kandidiral na listi Socialnih demokratov.

Objavili so tudi videoposnetek, v katerem med drugim pove: 

»Dovolj je izkoriščanja pandemije v politične namene, dovolj je plenjenja, korupcije in političnega sprenevedanja. Čas je za spremembe, zato sem se odločil kandidirati za poslanca v državnem zboru.«

Kot je potrdil predstavnik Socialnih demokratov, bo Jonas Žnidaršič kandidiral v tretji volilni enoti, v Ljubljani, in sicer v svojem domačem volilnem okraju, na Vrhovcih, še piše portal 24ur.

Starejše novice