Adele je najuspešnejša britanska glasbenica zadnjega desetletja. Njeni albumi se poslušajo kot iskreni dnevniški zapisi.
Ustvarjeno dne
Pon, 31.8.2020 11:19
Angleška zvezdnica se je udeležila karnevala v karibski državi

Pevka katere avtobiografske balade so glasbena spremljava mnogih razhodov ljubezenskih afer, je maja šokirala sledilce na Instagramu s fotografijo na kateri je bila skoraj neprepoznavna. Nekdaj obilna pevka s huronskim vokalom je v času karantene ubrala strogo dieto in se športno udejstvovala, da bi v nekaj mesecih shujašala za več kot 25 kilogramov.

Oboževalci so bili navdušeni, no ne čisto vsi, enim je »stara Adele«, takšna s katero se je zlahka indetificiralo milijone ljudi bolj všeč, a je treba priznati, da v novi izdaji prav izgleda prikupno.

Zdaj je objavila svojo prvo fotografijo v bikiniju, posneto na Jamajki, s pripisom »tako vesela bi bila na Notting Hill karnevalu v mojem ljubem Londonu.« Karneval v britanski prestolnici, ki se odvija od leta 1966, je zadnja leta privabil po dva in pol milijona obiskovalcev, a ga letos zaradi aktualne situacije niso organizirali. Adele na fotografiji nosi kopalke z jamajško zastavo.

Bi jo spoznali, če bi jo srečali? / foto: Instagram

32-letna zvezdnica je lani spomladi potrdila, da se po sedmih letih razhaja z možem Simonom Koneckim, s katerim imata sina Angela Adkinsa, mediji pa so poročali, da je vlogo za razvezo vložila lanskega septembra. Februarja se je pojavil avdio posnetek z neke zabave, kjer je povedala, da končuje svoj četrti album, katerega izid je neuradno načrtovan za september. Prvi trije, naslovljeni po njeni starosti v času izida (19, 21, 25), so se vedno poslušali kot uglasbljeni dnevniški zapisi. Kdaj izide četrti, kakšen bo naslov (32 ali 33) in kakšna bo tematika se za zdaj samo ugiba.

Starejše novice